AirTiki ApS - Adelgade 40-42 - 4880 Nysted - Tel.: 33 66 90 00

Om AirTiki

AirTiki.com åbnede i september 2007 som rent danskejet rejsebureau.

Airtiki.com er åbnet af Ole Garde og Donald G. Forbes i maj 2007. Senere kom også Uffe Svejgaard til.

AirTiki holder til i Adelgade 42 i Danmarks sydligste købstad, Nysted.Adelgade i Nysted.

AirTiki er tilknyttet Rejsegarantifonden. Reg. nr. 2646.
AirTiki er akkrediteret IATA agent, og kan dermed udstede flybilletter på vejne af langt de fleste flyselskaber i verden. AirTiki er ligeledes PCI DSS certificeret til at håndtere kreditkort
Ole Garde

Ole Garde er kendt af mange fra sine mere end 30 år i den danske og Internationale rejsebranche.

Ole startede som medejer af Janus Travel A/S (det nuværende Hanibal & Marco Polo). Senere stiftede han, sammen med Ole Janus rejsebureauet Gate Eleven, og endeligt for snart 10 år siden Flybillet.dk. Ole har sideløbende gennem alle årene udviklet administrative systemer til rejsebranchen, reservationssystemer til luftfartselskaber, og i gennem de sidste 10 år også Internet baserede online booking systemer, bl.a. AirTiki's helt nye og meget hurtige system. Det er også blevet til en lang række store rejser.

Ole var bl.a. den første, der allerede i begyndelsen af 80'erne fik tilladelse til at tomle gennem Tibet, og senere blev det til en rejse tværs gennem Amazonjunglen i en udhulet træstamme.

I slutningen af 80'erne mødtes Ole og Donald Forbes tilfældigt i Amazonas i det sydligste Venezuela, og kort efter åbnede de 2 sammen Paradise Expedition CA. i Caracas. Paradise Expedition havde på sit højeste omkring 75 ansatte i Venezuela og på Cuba, og tog sig bl.a. af Larsen Rejsers gæster på Cuba og Falke Rejsers gæster på Margarita.

Donald Forbes og Ole Garde

I de sidste år har Donald drevet et mindre flyselskab i Venezuela, og bl.a. været den (u)heldige ejer af 3 Catalinaer (Meget store vandflyvere, der kunne lande på Orinoco floden).

Ud over rejsebureauet AirTiki, driver Donald og Ole også sammen TravelOffice, der udvikler software til andre rejsebureauer og flyselskaber i Skandinavien.

Uffe Svejgaard har været med næsten fra starten, og er i dag daglig leder af AirTiki.

Tidligere har Uffe arbejdet hos bl.a. Jysk Rejsebureau, hvor han var leder af deres Københavner kontor, og i FlyingOffice og Hannibal Tours.

Uffe har selv rejst over det meste af verden og har bl.a. boet fast i en periode i Thailand.

Uffe Svejgaard Jensen

Åbningstider:

Mandag - torsdag kl. 09.00 - 16.00
Fredag kl. 09.00 - 15.00
Juni, juli, jul og påske Hverdage kl. 11.00 - 13.00